Παροχές – Δώρα στο 7o S.M.F 2013

sfendami  afisa 2013

Παροχές – Δώρα στο 7o S.M.F 2013

Στην κατάσταση  αναφέρονται οι εταιρείες που προσφέρουνε παροχές και  δώρα στο 7o S.M.F

Îççòáæï41.Η GEHWOL Επίσημος Χορηγός στο 7ο SMF – Sfendami Mountain Festival

Η εταιρεία GEHWOL, πρωτοπόρος στην ανάπτυξη και παρασκευή προϊόντων για την περιποίηση των κάτω άκρων επι 135 χρόνια, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την υποστήριξή της στο 7ο SMF – Sfendami Mountain Festival!

Στη μάχη για την «φροντίδα ποδιών»,  ο πολύτιμος σύμμαχός σας λέγεται GEHWOL . Είτε πρόκειται για την  καθημερινή περιποίηση των ποδιών (foot bath, ενυδατικά σκευάσματα, πούδρες, χαλαρωτικές κρέμες, αποσμητικά) είτε για την αντιμετώπιση σοβαρότερων/επίμονων  προβλημάτων των ποδιών/νυχιών  (ξηροδερμία, κάλοι, μυκητιάσεις, κα) η GEHWOL παραμένει η νο 1 λύση για δεκάδες εκατομμύρια καταναλωτές και αθλητές που την εμπιστεύονται για την αποτελεσματικότητα, την ποιότητα και την ασφάλειά της.

Η οικογένεια της GEHWOL εύχεται καλή επιτυχία σε όλους όσους λάβουν μέρος στα αγωνιστικό μέρος, μικρούς και μεγάλους, και καλή διασκέδαση σε όλους τους επισκέπτες του Φεστιβάλ!

 

 

shimano2. Η Shimano  στο  7ο  Sfendami Mountain Festival  (S.M.F)

H  εταιρία Shimano προβάλλοντας τα υψηλότερα standard ασφάλειας και τεχνικής υποστήριξης που αφορά όλους τους ποδηλάτες και τα ποδήλατα τους αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη του 7ου SMF στον αγώνα του mtb . Ο έλεγχος αφορά κυρίως τα ποδήλατα τα οποία φοράνε  περιφερειακά SHIMANΟ

Το Σάββατο 20 Απριλίου από τις 12:00 έως τις 19:00 στο χώρο των εκδηλώσεων θα βρίσκεται συνεργείο SHIMANO για τον τεχνικό έλεγχο των ποδηλάτων. Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στον  αγώνα mtb θα μπορούν να περάσουν τα ποδήλατα τους από τεχνικό έλεγχο, όπως και την Κυριακή 21 Απριλίου από της 8+30 -10+30. Σε όλη την εξέλιξη του ποδηλατικού αγώνα στο 4ο χιλ στο 14ο στο 23ο και στο 33ο του αγώνα θα υπάρχει συνεργείο Shimano Service για την τεχνική υποστήριξη των ποδηλάτων

 

1103_atvp_ih+muc_off_line_adrenaline_fueled_motorcycle_atv_care_products_comes_to_us+logo3.Τα προϊόντα καθαρισμού ,λίπανσης και προστασίας του ποδηλάτου Muc-Off στο  7ο SMF 2013.

H γνωστή Αγγλική εταιρεία Muc-Offθα προσφέρει τον καθαρισμό των ποδηλάτων μετά τον αγώνα χρησιμοποιώντας τα εξελιγμένα προϊόντα της.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα  www.orient-bikes.gr

 

ostrakon  4. Υπηρεσίες αποθεραπείας από την Ostracon στο 7ο Sfendami Mountain Festival

Η εταιρεία μας Ostracon έχει τη χαρά να προσφέρει δωρεάν ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποθεραπείας και αποκατάστασης σε όλους τους αθλητές των αγώνων Sfendami Mountain Festival στις 20 και 21/04/2013.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο «Ostracon Recovery Area», θα παρέχονται:

─      κρυοθεραπεία με συμπίεση με τη δημοφιλή συσκευή GameReady

─      η μέθοδος Indiba activ ProRecovery που συνδυάζει την τεχνολογία ενδοδιαθερμίας μακρών κυμάτων (CAP-RES @448kHz) με κατάλληλους χειρισμούς και μαλάξεις για αποτελεσματική αποθεραπεία και αποκατάσταση. Αποτελεί την αγαπημένη μέθοδο για χιλιάδες αθλητές, αθλητικούς συλλόγους και θεραπευτικά κέντρα σε όλον τον κόσμο.

─      αποθεραπεία με τη νέα φορητή συσκευή ηλεκτροδιέγερσης Veinoplus Sport που εφαρμόζεται στις γάμπες και έχει κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και ιδιαίτερη αποδοχή από αθλητές αντοχής.

─      αποθεραπεία με τις κορυφαίες συσκευές ηλεκτροδιέγερσης Compex όπου οι αθλητές μπορούν να διαλέξουν μόνοι τους κάποιο από τα προγράμματα αποθεραπείας-αποκατάστασης.

 

Στο χώρο μας οι αθλητές θα μπορούν παράλληλα να ενημερωθούν για τις τρέχουσες εξελίξεις στα μέσα αποθεραπείας και αθλητικής αποκατάστασης.

 

Η Ostracon δραστηριοποιείται στο χώρο της αντιπροσώπευσης καινοτόμων συστημάτων για την υγεία και την αποκατάσταση για την Ελλάδα και Κύπρο και έχει έδρα τη Λάρισα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.ostraconmed.com.

 

endura-logo1  5. Η εταιρία endura θα προσφέρει 20 δώροεπιταγές των 35 ευρώ έκαστη με κλήρωση στους αθλητές του αγώνα mtb και η επίσημη ιστοσελίδα  της είναι www.endura.gr.

 

logos 6.  Η εταιρία Κοβάνις θα προσφέρει συνολικά 18  αθλητικές μπλούζες  για τους νικητές καθε κατηγορίας του  διημέρου  με το λογότυπο της διοργάνωσης και της εταιρείας.  www.kovanissport.com

WATTAL-EGOKITS LOGO7. H εταιρία WATTAL είναι μια τεχνική και εμπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των καινοτόμων ενεργειακών συστημάτων και αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα το πλέον αξιόπιστο ηλεκτρικό ΚΙΤ ποδηλάτων MTB της Αυστριακής www.ego-kits.com.

Σε συνεργασία με την εταιρεία της Θεσσαλονίκης ΄΄Αction Βike Club΄΄, η οποία αναλαμβάνει την τοποθέτηση των KIT, δίνει ένα δυναμικό παρόν και φέτος στους αγώνες SFM 2013, προσφέροντας 21 μπλουζάκια Polo και καπελάκια για τους νικητές κάθε κατηγορίας, με λογότυπα της εταιρείας μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε μας στον εκθεσιακό χώρο και στις σελίδες www.wattal.gr ή www.ego-kits.gr και www.actionbikeclub.gr.

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.