Έπεσε η αυλαία για το 12ο SMF 2018!

SMF_RUN-4

Έπεσε η αυλαία για το 12ο SMF 2018!

Από το Σάββατο, η κεντρική πλατεία του χωριού που φιλοξένησε την εκδήλωση, κατακλίστηκε με μικρούς και μεγάλους φίλους του Φεστιβάλ από διάφορα μέρη της Ελλάδας και όχι μόνο !!! Η αυλαία άνοιξε, με τους παιδικούς αγώνες τρεξίματος ηλικίας 2-12 ετών, με περισσότερα από 80 παιδάκια.
Στις 15:00 δόθηκε η εκκίνηση των αγώνων 21χιλ ,13 χιλ και 5 χιλ με την συμμετοχή 165 αθλητών. Η ημέρα έκλεισε με της απονομές όλων των νικητών των αγώνων της 1ης ημέρας .
Στον αγώνα των 21 χιλ Νικητής ο Βενετικίδης Δημήτρης OLUMPUS MARATHON και νικήτρια η Λαδοπούλου Παρασκευη από Α.Ο. Φλώρινας στις γυναίκες.

Η ημέρα της Κυριακής ήταν ημέρα των Fun της ορεινής ποδηλασίας συγκεντρώνοντας αθλητές από όλη την Ελλάδα,FYROM, SERBIA ΑΓΓΛΙΑ και Βουλγαρία. Η έναρξη έγινε με τους παιδικούς αγώνες ποδηλασίας μέσα σε ενθουσιασμό και πάθος με την συμμετοχή περισσότερων των 90 συμμετεχόντων . Οι αυριανοί πρωταθλητές της ποδηλασίας μας προσέφεραν όμορφες στιγμές δημιουργώντας και την ανάλογη ατμόσφαιρα . Όλα τα παιδιά επιβραβευτήκαν με το μοναδικό μετάλιο της διοργάνωσης του 12ου SMF.

H μεγάλη στιγμή έφτασε για τους λάτρεις της ορεινής ποδηλασίας και ιδιαίτερα του SMF. Δεν είναι τυχαίο που το SMF συγκεντρώνει αθλητές από όλη την Ελλάδα και βαλκανικές χώρες . Είναι η αγωνιστική συνάντηση ορεινής ποδηλασίας στην Βαλκανική χερσόνησο . 160 αθλητές συμμετείχαν στους αγώνες ορεινής ποδηλασίας και ανάμεσα τους 6 ποδηλάτες με E bike ποδήλατα . Οι διαδρομες των 46 χιλ 26 χιλ και 13 χιλ. Άφησαν της καλύτερες εντυπώσεις και ιδιαίτερα τα μοναδικά μονοπάτια της Σφενδάμης (τουνελ) .

Στον αγώνα των 46 χιλ Νικητής αναδείχτηκε ο Κωνσταντινίδης Κώστας Α.Σ. 1000 ΔΕΝΔΡΑ επαναλαμβάνοντας την περσυνή του νίκη . 2ος Ο aleksandrer Markoski από την FYROM με 3ο τον Aleksander Gzurovik από την FYROM το Στην κατηγορία γυναικών H Κατερίνα Ελευθεριαδου VELOS αναδειχθηκε η νικήτρια των 46 χιλ με 2η την Aneta Antovska oxyzen από την FYROM και 3η την Antriana Anastasovska oxyzen από την FYROM. Στον αγώνα των 26 χιλ νικητής ο Ζολότας Κωστας ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ και νικήτρια η NIKOLETA MITROVIC ORLOVAC απο την ΣΕΡΒΙΑ. Ο αγώνας στην κατηγορία E BIKE είχε μεγάλο ανταγωνισμό με νικητή τον Βουλγαρο LASEZAR STAMENOV PULSE CYCLES

Χορηγοι της εκδήλωσης η Ελληνική εταιρία LOUX – ΛΟΥΞ – Φυσική Ελληνική Απόλαυση .
Η νέα γενιά αναψυκτικών Λουξ plus ‘n light σε 3 διαφορετικές γεύσεις προσφέρθηκαν σε ολους τους αγώνιζόμενους αθλητές στην εξέληξη των αγώνων και στον τερματισμό

Η δροσιά της AMSTEL Radler ξεδίψασε τους αγωνιζόμενους αθλητές με της υπέροχες γευσεις της .

H δροσιά του Φυσικού μεταλλικού νερό ΔΙΟΣ της εταιρείας Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ ΑΕ αποδείχθηκε πολύτιμη για ολους τους συμμετέχοντας αναλαμβάνοντας να τους δροσίσει στην εξεληξη των αγώνων και των τερματισμών .

Η AUTOVISION ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΤΕΟ, χορηγός του 12ου SMF.

Χορηγός του 12ου SMF και το Podilatorama Bike Store σε συνεργασία με το online φαρμακείο PharmNet.gr .Καλυψανε τις ενεργειακές ανάγκες όλων των αθλητών με gels και ισοτονικά της OTE Sports .

Η εταιρία Ο ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ Π.ΚΑΚΑΝΑΣ-ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ Ξηροί –Καρποί χορηγός του 12ου SMF , προσφέροντας προϊόντα της εταιρίας για την ενεργειακή κάλυψη των αθλητών, σε όλους τους σταθμούς τροφοδοσίας .

Το κτήμα ΑΔΑΜΟΣ Κίτρος -Πιερίας και το κτήμα ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ του Γιάννη Κακουλίδη παρείχαν τα εκλεκτά τοπικά κρασιά για τους νικητές όλων των αγώνων .

Η εταιρία IDEAL BIKES, SCOTT χορηγός του 12ου SMF .
Το παρόν δήλωσε και η SHIMANO,
με την τεχνική υποστήριξη πού παρείχε σε όλους τους συμμετέχοντες ποδηλάτες, στον χώρο της εκδήλωσης και στην εξέλιξη των αγώνων.

Αφήνουμε τελευταίους τους 60+ εθελοντές της Σφενδάμης της Παλαιοστάνης και φιλους του φεστιβάλ. Χωρις την δική τους συμβολή σιγουρα δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί με επιτυχία . Τους ευχαριστούμε πολύ !!!!!!

To 12 SMF υποστηρίχθηκε από την ΕΠΟΜΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ αναλαμβάνοντας την επικοινωνία και υγειονομική κάλυψη όλων των συμμετεχόντων προσφέροντας παροχές υψηλού επιπέδου Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για την συνεχή στήριξή τους.

H χρονομέτρηση έγινε ηλεκτρονικά (CHIP RFID), με αμεσότητα και πιστότητα ,από την επίσημη ομάδα του SMF την SMF timing solution .

Τα αποτελέσματα είναι αναρτημένα στο site της διοργάνωσης www.sfendami.gr

Φωτογραφίες από το διήμερο φεστιβάλ https://www.facebook.com/Sfendami.gr/

Η διοργανώτρια αρχή ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ ευχαριστεί την κυρία Αντιπεριφερειάρχη Σοφία Μαυρίδου , τον Προεδρο ΔΗΦΟΠΑΠΟΥ ΔΗΜΟΥ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ κ. Καλύβα και το διοικητικό συμβούλιο για την στηριξη τους στην διοργάνωση.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για 7ο sfendami night trail το φθινόπωρο 2018 κα τον Απρίλιο του 2019 για το το 13ο SMF.

mtb_1 SMF_MTB_3 SMF_MTB_4 SMF_RUN-3 SMF_RUN-4 SMF_RUN-5

 

Comments are closed.